Ramazan ayının uğurlanmasının peşinden gözler Muharrem ayına çevrildi. Hicri yılın birinci günü olan Muharrem ayının onuncu gününde aşure ...
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılı Nisan ayına ait Tüketici Fiyat Endeksi'ni (TÜFE) açıkladı. Sayıların açıklanmasının gerisinden ...
İktisat gündemini takip eden milyonlarca vatandaşın gözü kulağı Türkiye İstatistik Kurumu‘ndan (TÜİK) gelecek son dakika açıklamalarında… TÜİK ...
İstanbul elektrik tedarik şirketlerinden AYEDAŞ, Anadolu yakası elektrik tedarik ve arıza işleriyle, BEDAŞ ise Avrupa yakası elektrik tedarik ve ...
İstanbul elektrik tedarik şirketlerinden AYEDAŞ, Anadolu yakası elektrik tedarik ve arıza işleriyle, BEDAŞ ise Avrupa yakası elektrik tedarik ve ...
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2021-2022 tahsil öğretim yılı bahar dönemi vize imtihanları, 2-3 Nisan 2022 tarihlerinde yapıldı ...
Günlük olarak gösterilen Resmi Gazete sayıları, vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. ''Bugün Resmi Gazete'de neler var?'' sorusu ...
Geçtiğimiz günlerde tamamlanan yılın birinci ALES imtihanının peşinden gözler ikinci imtihana çevrildi. Üniversitelerde yüksek lisans eğitimi ...
''Bugün Resmi Gazete'de neler var?'' sorusu, vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yasama kısmı kanunları, yürütme ve idare kısmına ilişik ...
Le Pen, düzenlediği basın toplantısında, ülkede yapılan son anketlerde 2022’deki cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura geçeceğinin öngörüldüğünü belirtti. “Anketlerde ilk kez zaferin benim olabileceği belirtiliyor.” ifadesini kullanan...
Xavier Bertrand, Le Point dergisine verdiği demeçte, gelecek yıl yapılacak seçimde yarışacağını ve görevinin aşırı sağcı Marine Le Pen’i yenmek ve Fransızları birleştirmek olduğunu belirtti. Merkez...